AGS og corona restriktioner

Adfærd til klubaktiviteter med corona restriktioner.       

Det vides ikke om der kommer nye restriktioner for 2021   (sr 07.03-2021)

Gymnastik i AGS.                               (30.08-2020)

Valg af hold:      For at deltage på et hold skal man tilmelde sig til Leif Prüter på mail, ags.leif@gmail.com, og meddele hvilket hold man ønsker at være med på. Det er ikke tilladt at skifte hold, eller bare komme en anden dag, hvis man var forhindret den dag man var meldt til.

Omklædning:     Der må højst være 4 personer i hver af de 2 sider af badet. I badet må der højst være 4 personer (hver anden bruser). I gangen skal man gå enkeltvis (1m) og kun i samme retning. Vent for passage.

Afspritning        : Hænder afsprittes efter toiletbesøg. Bænke benyttet i omklædningsrummet afsprittes efter færdig lektion

Rekvisiter:         Man skal selv medbringe liggeunderlag, og der vil ikke være bolde eller elastikker til gymnastikken.

Husk at HOLDE AFSTAND og undgå berøring under gymnastikken.

Afspritning:          Dem der åbner, sørger for at håndtag og ribberne er sprittet af, samt at der er sat håndsprit frem.

 

Onsdags idræt i Gilleleje hallen                  (30.08-2020)

Omklædning:     Vi anbefaler at deltagere møder omklædt. Der kan i særtilfældet tilbydes omklædning i hallens omklædnings rum. Der må maks. være 4 personer i omklædningsrummet, og 1 i bad. Der er 4 omklædnings rum der kan benyttes.Når de forlades skal vi selv spritte dem af bænke knager etc. .Hallens personale spritter håndvaske og dørhåndtag af toiletter. Vi må derfor kun benytte de toiletter der er på gangen ved omklædningsrummene.

Idræt i hallen:    Vi skal holde 1 m afstand på bænkene. Vi skal spritte bænke af når vi forlader hallen. Vi kan spille badminton, bordtennis og tæppe curling som normalt. Deltagerne må selv spritte udstyret af ketcher, bolte, bat, curling sten, håndtag på kasser vogne, der skal bruges handsker når man spiller tæppecurling. Foreningen køber handsker sprit og klude til aftøring.  

Musik:                Vi kan benytte halens højtaler anlæg

Kaffe:                Der kan sidde max 32 personer i kantinen og vi kan købe kaffe. Er vi for mange må vi dele os op i 2 hold. Hallens personale spritter af

 

Petanque, DGIs anbefalinger:             (06-06-2020)       

Al form for fysisk kontakt skal undgås, og der skal altid holdes minimum 1 meters afstand til hinanden.

Medlemmerne spiller med egne petanquekugler og samler ikke hinandens kugler op. Ved opsamling af kugler skiftes spillerne til at gå hen og samle op. Spillerne benytter sig udelukkende af egne grise

Drikkevarer må kun medbringes til eget brug

Håndsprit udleveres af AGS husk at sørge for god håndhygiejne

 

Symptomfri:

Medlemmer med symptomer må IKKE deltage i nogen AGS aktiviteter.